O nama

Od osnivanja Mesne industrije Panonija UVD 2010. do 2014. godine radilo se na prikupljanju potrebne dokumentacije. U junu 2014. godine Mesna industrija Panonija UVD  je počela da se bavi izgradnjom i opremanjem objekta za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda.

 

„Ukus iz davnina“ naš je moto i vodilja. Bački Petrovac, kao lokacija za proizvodni pogon PANONIJA UVD, nije izabran slučajno. Tradicija proizvodnje kulena u ovom kraju duga je više od dva i po veka. Bački Petrovac daleko je poznat po proizvodnji kulena, a geografski položaj i posebni lokalni klimatski uslovi imaju značajan uticaj na proces sušenja i fermentacije.

 

Naša misija:

Mesna industrija PANONIJA UVD se u svom proizvodnom programu opredelila da neguje istinske vrednosti u proizvodnji mesnih proizvoda, na tradicionalan način, koristeći isključivo najkvalitetnije sirovine, te stare, iz davnina poznate recepture. Osnovni razlog za ovakvu odluku je nedovoljna ponuda ovakvih proizvoda na našem tržištu.

Naša vizija:

Naša vizija je da budemo sinonim za mesnu industriju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za mesnu industriju koja posluje u skladu s vremenom koje dolazi.

Verujemo da nas više od 15 godina iskustva u ovoj delatnosti čini pouzdanim izborom kako za potencijalne partnere, tako i za krajnje potrošače.

Godišnji kapacitet prerade je na nivou od cca. 300 tona svinjskog mesa, isključivo tovljenika najvišeg kvaliteta, težine preko 200 kg. Navedene količine obezbeđujemo u saradnji sa proverenim, pouzdanim i isključivo domaćim proizvođačima.

adrese:

PANONIJA UVD DOO , Janka Veselinovića  br 6, Novi Sad, Srbija

Tel: +381.69.64.58.04

Mail: prodaja@panonijauvd.co.rs
Proizvodni pogon: Industrijska zona bb, Bački Petrovac